Om forlaget

Figenschou forlag presenterer nye, nyskapende og fargesterke fortellertalent fra Norge og resten av verden. Humoristiske og vakre bøker du vil ønske å lese igjen og igjen … Husk å lese for barna, det gir dem et uvurderlig forsprang senere i livet.

Figenschous viktigste konsulenter er bana selv. Alle bøkene testleses for barnehager og/eller skoleklasser før de blir utgitt. Lytter de? Ler de? Hvilke samtaler og tanker vekker boka? Og når jeg spør: Skal vi lese den en gang til? Hva svarer de?

Figenschou forlag holder til på Rodeløkka i Oslo, ta kontakt om du ønsker et møte.

Om forleggeren

Anitra Figenschou (født 7. mars 1973). Har tidligere jobbet som ansvarlig redaktør i Humanist forlag, NRK forlaget og Tun forlag. Hun har i 15 år undervist ved Handelshøyskolen BI i Creative Industries Managment. Figenschou er utdannet Cand. Philol. i litteraturvitenskap fra UIO og har en Mastergrad i innovasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun er gift med filmregissør Rasmus A. Sivertsen og har to sønner.

Er du bokhandler eller annen forhandler:

  • Bestill bøker via Mentor
  • Bestill bøker direkte fra forlaget på: anitra(at)figenschouforlag.no

Har du manus, illustrasjoner eller bokideer?

Trenger du konsulent?
Forlaget tilbyr manusgjennomgang og personlig veiledning. Vi tilbyr også redaktørhjelp på timesbasis, samt konsulenthjelp når det kommer til kartlegging av salgskanaler og distribusjon. Timeprisen er 2000 kr.

Kontaktinformasjon:

Følg forlaget på Instagram eller Facebook for oppdateringer.

Er du interessert i foreign rights?