Om forlaget

Husk å lese for barna, det gir dem et uvurderlig forsprang senere i livet. Figenschou forlag presenterer nye, nyskapende og fargesterke fortellertalent fra Norge og resten av verden. Humoristiske og vakre bøker du vil ønske å lese igjen og igjen …

Figenschous viktigste konsulenter er bana selv. Alle bøkene testleses for barnehager og/eller skoleklasser før de blir utgitt. Lytter de? Ler de? Hvilke samtaler og tanker vekker boka? Og når jeg spør: Skal vi lese den en gang til? Hva svarer de?

Forlaget holder til i nydelige lokaler på Tøyen i Oslo sammen med tre andre gründere. Adressen er Sørligata 46A og du er velkommen til å stikke innom når som helst. Her er alle bøkene utstilt og du kan kjøpe eksklusive digitaltrykk av illustrasjoner fra utvalgte bøker.

Ta en titt på den nye forlagskatalogen for 2017-2018!

Om forleggeren

Anitra Figenschou (født 7. mars 1973). Har tidligere jobbet som ansvarlig redaktør i Humanist forlag, NRK forlaget og Tun forlag. Hun underviser ved Handelshøyskolen BI i Creative Industries Managment. Figenschou er utdannet Cand. Philol. i litteraturvitenskap fra UIO og har en Mastergrad i innovasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI. Hun er gift med filmregissør Rasmus A. Sivertsen og har to sønner.

Er du bokhandler eller annen forhandler:

  • Bestill bøker via Mentor
  • Bestill bøker direkte fra forlaget på: anitra(at)figenschouforlag.no

Har du manus, illustrasjoner eller bokideer?

Kontaktinformasjon:

Følg forlaget på Instagram eller Facebook for oppdateringer.

En kommentar på “Om forlaget

  1. […] tittel og forfatter «Norske byer fra A til Å, en let-og-finn ABC» av Anitra Figenschou (Red.) og diverse […]

Legg inn en kommentar