Tiden med barn – Fra spedbarn til tenåring

Anitra Figenschou, forlagsnotater:

Inger-Lise Køltzow er firebarnsmor, lektor og forfatter. Boken hennes «Tiden med barn» har fått bred pressedekning både lokalt og nasjonalt. Hun driver også utstrakt kursvirksomhet om barneoppdagelse.

September 2011: På flyet fra Paris – Oslo. Inger-Lise Køltzow viser meg sin første kladd til det som senere skal bli boken «Tiden med barn».

Forfatter Inger-Lise Køltzow. Foto: Guro Skjelderup.

August 2013: På uteserveringen ved Litteraturhuset. Solskinn. Manuset har funnet sin form. Vi bestemmer oss for utgivelse.

Januar 2015: Oppegård: Manuset blir vasket, ryddet og korrekturlest av konsulent. Undertittelen «fra spedbarn til tenåring» spikres.

Oktober 2015: Marienlyst: Fotograf og designer Liselotte rekker akkurat å ta bilder av modellene til forsiden av boken før ettermiddagssola forsvinner.

November 2015: Brev fra India: Anna Wahlgren skriver at hun veldig gjerne vil komme til Norge og være med på lanseringen av boken.

Heading

Den 3. februar: Neskollen: Lokalpressen griper fatt i forfatter og boken og skriver saken «Håper å skape debatt med ny bok om barn». Artikkelen deles 821 ganger på Facebook. Senere følger Romerikets blad opp med «Foreldre må nyte tiden med barna».

Den 8. februar 2015: VG er første landsdekkende avis som plukker opp boken. De fokuserer på barn og skjermbruk i artikkelen «Mobilfri sone» og trykker Køltzows kronikk «Nett er lett» dagen etterpå.

Den 17. februar 2015: Oppdager førskolelærerne boken og gjør intervjuet «Ta voksentiden tilbake» på barnehage.no som følges av 20 765 barnehageansatte.

Den 18. februar: NRK P1: Forfatter debuterer med boken på Nitimen.

Den 24. februar: TV2: Forfatter snakker om å nyte tiden med barn på God Morgen Norge.

God Morgen Norge 1  God Morgen Norge 2  God Morgen Norge 3

25. februar kl. 18.00: Litteraturhuset: BOKLANSERING

Køltzow & Wahlgren trigget både latter og tårer i fullsatt sal på Litteraturhuset og «Tiden med barn» ble behørig lansert!

Latter red

Queen-team!

Køltzow introduserer red  Samtale red  Publikim red

«Det nærmeste jeg kommer en idrettsprestasjon,» sa Køltzow til de over 100 oppmøtte gjestene og løftet boken høyt over hodet.

Lørdag 28. februar kl. 14.00: Eldorado bokhandel

  Utstilling1Eldorado

WahlgrenEldorado Utstilling2Eldorado  Utstilling3Eldorado

Den 4. mars: EKKO på NRK P2: Inger-Lise Køltzow i ett av hennes absolutt beste intervjuer. Anbefales!

Torsdag 5. mars kl. 19.00: Intim og hyggelig samtale om barneoppdragelse på Rodeløkka Velhus. Et av kveldens hovedbudskap var å slutte å bruke ordene «nei» og «ikke» og heller fortelle barna hva vi vil at de skal gjøre.

Velhuset 1  Velhuset 2

Onsdag 18. mars 2015: Dagsavisen lager et flott dobbeltoppslag om foreldres frykt for konflikter med barna. Et av artikkelens mange gode poenger: Ikke bare kos og dull med barna, men ta med barna på de de voksnes gjøremål også. De skal jo en dag bli selvstendige.

To dager før hovedartikkelen om "Tiden med barn" trykkes lager Dagsavisen en liten fin sak på Køltzow i spalten deres "Navn i nyhetene".

To dager før hovedartikkelen om «Tiden med barn» trykkes lager Dagsavisen en liten fin sak på Køltzow i spalten deres «Navn i nyhetene».

Lørdag 21. mars 2015: Med kronikken «Barnefri – stjeler tid» deler Køltzow  en av kjernesynspunktene sine fra Boken «Tiden med barn». Kronikken ble trykket i lørdags-Dagbladet.

Barnefri 2

Ønsker du å invitere forfatter til å holde forelesning, ønsker du å kjøpe boken eller anmelde den? Ta kontakt med forlaget på e-postadresse: anitra@figenschouforlag.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *